Din ciclul „ştiri care nu interesează pe nimeni” sau „cum să ne facem publicitate când nu mai ştim cum”, astăzi vă prezentăm o ştire despre investiţiile imobiliare ale fotbalistului Cristi Chivu. El a semnat astăzi contractul de vânzare-cumpărare cu Grupul Ţiriac Imobiliare pentru achiziţionarea unui penthouse în clubul rezidenţial Stejarii.
Cu o suprafaţă totală de teren de 99.360 mp şi înconjurat de o pădure protejată de stejari de 200 ha, clubul rezidenţial Stejarii reprezintă o valoare de piaţă a investiţiei de 230 de milioane de euro. Proiectul a fost lansat oficial pe piaţă în urmă cu două luni.
„Am ales ce căutam: rafinament, lux şi exclusivism. Şi am luat decizia într-un moment în care vreau să dau familiei mele tot ce-i mai bun, mai ales că aceasta va creşte în viitorul foarte apropiat. Mi-am dorit o locuinţă în mijlocul naturii, într-un proiect exclusivist, de aceea clubul rezidenţial Stejarii este locul perfect pentru locuinţa familiei mele”, a declarat Cristi Chivu.
Ansamblul este localizat în nordul Capitalei şi reprezintă o construcţie demarată în toamna anului 2006. Complexul rezidenţial de lux integrează 19 clădiri cu un regim de înălţime de S+P+4E şi cu un total de 535 de apartamente cu câte două până la şapte camere şi suprafeţe cuprinse între 108 şi 604 mp, incluzând terasele.
„Clubul rezidenţial Stejarii este un proiect pilot, dedicat unui segment de piaţă elitist, o excepţie pe piaţa rezidenţială românească. De aceea nu poate fi comparat cu alte proiecte existente. Decizia domnului Chivu ne bucură mult. Este un argument în plus la faptul că acesta apreciază valoarea, inovaţia şi exclusivismul”, a declarat Constantin Merluşcă, director Grup Ţiriac Imobiliare.
Imagini pe
http://www.profitimobiliar.ro/eveniment.php?id=7074316